Alkuun voimme kertoa, että MyCurry ei ole perinteinen intialainen ravintola vaan siinä yhdistyy aito intialainen ruokakulttuuri hyvällä tavalla suomalaiseen kulttuuriin. Uskomme sanontaan: ”maassa maan tavalla” ja tätä toteutamme kaikessa toiminnassamme. Tällä tavalla haluamme madaltaa suomalaisten kynnystä maistaa uusia makuja ja tuoda intialaiset makuelämykset helpommin lähestyttäviksi, tinkimättä kuitenkaan ruuan aitoudesta tai laadusta.
Palvelemme asiakkaitamme sujuvasti suomeksi mukavissa ja remontoiduissa tiloissa Lahden ydinkeskustassa. Henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin ja turvallisiin raaka-aineisiin sekä tilojemme siisteyteen ja puhtauteen. Suosimme suomalaisia raaka-aineita. Käytämme ainoastaan tuoretta suomalaista kanan- ja naudanlihaa. Lampaanliha on maun ja saatavuuden vuoksi uusi-seelantilaista.
Ravintolallamme on A-oikeudet.
_____________________________________________________________________________
Lahden ruokakriitikot kokoontuivat runsaslukuisena (16 henk.) 11.4 Intialaisessa My Curry-ravintolassa. Ravintola sijaitsee aivan Lahden keskustassa, kävelymatkan päässä torilta. Ravintolan tilat ovat avarat ja väljät, yleisvaikutelma erittäin siisti ja puhdas.
Vastaanotto jo ovella oli ystävällistä ja iloista. Palvelu toimi kaikin puolin hienosti, siitä pisteet ravintolalle. Ruoka oli jälleen kerran tilattu sähköpostilla etukäteen ja saimmekin ruuat herkuteltavaksi kohtuullisessa ajassa.
Ruoka oli Intialaiseen tyyliin maustettuja, tulisuuden sai itse valita. Keskitulinen vaihtoehto oli ainakin allekirjoittaneen mielestä sopiva, ei liian tulinen mutta antoi mukavan potkun kitalakeen ja kieleen. Vihannekset olivat tuoreita ja niitä oli annoksessa runsaasti. Yksi talon parasta antia oli uunituore Naan-leipä jota sai joko valkosipulilla tai ilman. Mausteita oli käytetty runsaasti, mikä lienee Intialaiselle keittiölle tyypillistä.
Kaiken kaikkiaan viihtyisä ravintola, ystävällinen palvelu ja siisti miljöö. Miinuksena parkkipaikkojen puute ihan lähinurkilta, keskustassa kun ollaan.
Toukokuussa Lahden Ruokakriitikot hyppäävät Tallinnan-laivaan ja käyvät katsastamassa Viron makumaailmaa.
Toukokuun loppupuolelle lyötiin alustavasti lukkoon tapaaminen Amerikan malliin, luvassa hampurilaisia ja muita amerikan herkkuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti